Balletstudio Valentijn

Balletstudio Valentijn ligt aan de Rechtestraat 26-II in Eindhoven.

Meer informatie over Balletstudio Valentijn in Eindhoven

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Valentijn heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Valentijn uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Eindhoven.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Eindhoven en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio Valentijn de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Rechtestraat 26-II in Eindhoven. Heb jij vragen voor Balletstudio Valentijn? Bel ze dan via 31 6 10011587, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletstudiovalentijn.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Valentijn te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Valentijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Valentijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletstudio Valentijn

Bezoekers bekeken ook