Anneke IJpelaar Ballet

Anneke IJpelaar Ballet ligt aan de Grotekerksbuurt 15 in Dordrecht.

Meer informatie over Anneke IJpelaar Ballet in Dordrecht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Anneke IJpelaar Ballet heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Anneke IJpelaar Ballet uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Dordrecht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Dordrecht en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Anneke IJpelaar Ballet de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Grotekerksbuurt 15 in Dordrecht. Heb jij vragen voor Anneke IJpelaar Ballet? Bel ze dan via 31 78 620 9033, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.ballet.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Anneke IJpelaar Ballet te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Anneke IJpelaar Ballet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anneke IJpelaar Ballet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Anneke IJpelaar Ballet

Bezoekers bekeken ook