Stichting Balletschool Schagen

Stichting Balletschool Schagen ligt aan de Julianalaan 4-B in Schagen.

Meer informatie over Stichting Balletschool Schagen in Schagen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Stichting Balletschool Schagen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Stichting Balletschool Schagen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Schagen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Schagen en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Stichting Balletschool Schagen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Julianalaan 4-B in Schagen. Heb jij vragen voor Stichting Balletschool Schagen? Bel ze dan via 31 224 216 809, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschoolschagen.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Stichting Balletschool Schagen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Stichting Balletschool Schagen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Balletschool Schagen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Stichting Balletschool Schagen

Bezoekers bekeken ook