Marjoleins Dance Studio - Hilversum

Marjoleins Dance Studio - Hilversum ligt aan de Melis Stokelaan 6 in Hilversum.

Meer informatie over Marjoleins Dance Studio - Hilversum in Hilversum

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Marjoleins Dance Studio - Hilversum heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Marjoleins Dance Studio - Hilversum uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hilversum.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hilversum en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Marjoleins Dance Studio - Hilversum de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Melis Stokelaan 6 in Hilversum. Heb jij vragen voor Marjoleins Dance Studio - Hilversum? Bel ze dan via 31 35 623 1562, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.marjoleinsdancestudio.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Marjoleins Dance Studio - Hilversum te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Marjoleins Dance Studio - Hilversum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marjoleins Dance Studio - Hilversum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Marjoleins Dance Studio – Hilversum

Bezoekers bekeken ook