Gelderse Balletscholen

Gelderse Balletscholen ligt aan de Jacob Catslaan 76 in Ermelo.

Meer informatie over Gelderse Balletscholen in Ermelo

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Gelderse Balletscholen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Gelderse Balletscholen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Ermelo.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Ermelo en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Gelderse Balletscholen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Jacob Catslaan 76 in Ermelo. Heb jij vragen voor Gelderse Balletscholen? Bel ze dan via 31 341 562 502, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Gelderse Balletscholen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Gelderse Balletscholen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gelderse Balletscholen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Gelderse Balletscholen

Bezoekers bekeken ook