Balletstudio van den Ende

Balletstudio van den Ende ligt aan de Kruislaan 231 in Amsterdam.

Meer informatie over Balletstudio van den Ende in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio van den Ende heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio van den Ende uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio van den Ende de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Kruislaan 231 in Amsterdam. Heb jij vragen voor Balletstudio van den Ende? Bel ze dan via 31 20 694 8958, of bezoek de website via de link hieronder.

https://balletstudiovandenende.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio van den Ende te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio van den Ende? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio van den Ende het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletstudio van den Ende

Bezoekers bekeken ook