Balletschool Middelburg

Balletschool Middelburg ligt aan de Kuiperspoort 21 in Middelburg.

Meer informatie over Balletschool Middelburg in Middelburg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Middelburg heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Middelburg uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Middelburg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Middelburg en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Middelburg de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Kuiperspoort 21 in Middelburg. Heb jij vragen voor Balletschool Middelburg? Bel ze dan via 31 6 49688949, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschoolmiddelburg.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Middelburg te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Middelburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Middelburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool Middelburg

Bezoekers bekeken ook