Danshuis Bloemendaal

Danshuis Bloemendaal ligt aan de Vijverweg 31 gymzaal achter de Hartenlustschool in Bloemendaal.

Meer informatie over Danshuis Bloemendaal in Bloemendaal

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danshuis Bloemendaal heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danshuis Bloemendaal uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Bloemendaal.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Bloemendaal en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Danshuis Bloemendaal de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Vijverweg 31 gymzaal achter de Hartenlustschool in Bloemendaal. Heb jij vragen voor Danshuis Bloemendaal? Bel ze dan via 31 23 844 5375, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.danshuishaarlem.nl/danshuis-bloemendaal.html

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danshuis Bloemendaal te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danshuis Bloemendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danshuis Bloemendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Danshuis Bloemendaal

Bezoekers bekeken ook