Balletschool Joanna van der Pijl

Balletschool Joanna van der Pijl ligt aan de Tarwekamp 15 in Den Haag.

Meer informatie over Balletschool Joanna van der Pijl in Den Haag

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Joanna van der Pijl heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Joanna van der Pijl uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Den Haag.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Den Haag en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Joanna van der Pijl de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Tarwekamp 15 in Den Haag. Heb jij vragen voor Balletschool Joanna van der Pijl? Bel ze dan via 31 6 16308507, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschooldenhaag.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Joanna van der Pijl te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Joanna van der Pijl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Joanna van der Pijl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Joanna van der Pijl

Bezoekers bekeken ook