Balletschool "Dance with Joy"

Balletschool "Dance with Joy" ligt aan de Candialaan 8 in Rhenen.

Meer informatie over Balletschool "Dance with Joy" in Rhenen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool "Dance with Joy" heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool "Dance with Joy" uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rhenen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rhenen en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool "Dance with Joy" de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Candialaan 8 in Rhenen. Heb jij vragen voor Balletschool "Dance with Joy"? Bel ze dan via 31 317 617 413, of bezoek de website via de link hieronder.

http://dancewithjoy.info/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool "Dance with Joy" te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool "Dance with Joy"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool "Dance with Joy" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool “Dance with Joy”

Bezoekers bekeken ook