DanzaStudio, Amsterdam

DanzaStudio, Amsterdam ligt aan de Elandsstraat 101 in Amsterdam.

Meer informatie over DanzaStudio, Amsterdam in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? DanzaStudio, Amsterdam heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is DanzaStudio, Amsterdam uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is DanzaStudio, Amsterdam de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Elandsstraat 101 in Amsterdam. Heb jij vragen voor DanzaStudio, Amsterdam? Bel ze dan via 31 6 82002389, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.danzastudio.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om DanzaStudio, Amsterdam te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij DanzaStudio, Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DanzaStudio, Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. DanzaStudio, Amsterdam

Bezoekers bekeken ook