Klassiek ballet Muriel Kraan

Klassiek ballet Muriel Kraan ligt aan de Park 1 in Nuenen.

Meer informatie over Klassiek ballet Muriel Kraan in Nuenen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Klassiek ballet Muriel Kraan heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Klassiek ballet Muriel Kraan uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nuenen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nuenen en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Klassiek ballet Muriel Kraan de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Park 1 in Nuenen. Heb jij vragen voor Klassiek ballet Muriel Kraan? Bel ze dan via 31 6 50264229, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.murielkraan.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Klassiek ballet Muriel Kraan te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Klassiek ballet Muriel Kraan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klassiek ballet Muriel Kraan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Klassiek ballet Muriel Kraan

Bezoekers bekeken ook