Reflex Ballet- & Dansstudio Lelystad

Reflex Ballet- & Dansstudio Lelystad ligt aan de Tjalk 15 08B in Lelystad.

Meer informatie over Reflex Ballet- & Dansstudio Lelystad in Lelystad

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Reflex Ballet- & Dansstudio Lelystad heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Reflex Ballet- & Dansstudio Lelystad uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Lelystad.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Lelystad en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Reflex Ballet- & Dansstudio Lelystad de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Tjalk 15 08B in Lelystad. Heb jij vragen voor Reflex Ballet- & Dansstudio Lelystad? Bel ze dan via 31 6 38350599, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.reflexdans.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Reflex Ballet- & Dansstudio Lelystad te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Reflex Ballet- & Dansstudio Lelystad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reflex Ballet- & Dansstudio Lelystad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Reflex Ballet- & Dansstudio Lelystad

Bezoekers bekeken ook