Balletstudio' Pieta Korbijn

Balletstudio' Pieta Korbijn ligt aan de Emmastraat 1 in Dieren.

Meer informatie over Balletstudio' Pieta Korbijn in Dieren

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio' Pieta Korbijn heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio' Pieta Korbijn uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Dieren.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Dieren en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio' Pieta Korbijn de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Emmastraat 1 in Dieren. Heb jij vragen voor Balletstudio' Pieta Korbijn? Bel ze dan via 31 6 20901907, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletstudio-pietakorbijn.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio' Pieta Korbijn te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio' Pieta Korbijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio' Pieta Korbijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletstudio’ Pieta Korbijn

Bezoekers bekeken ook