The Henny Jurriens Studio

The Henny Jurriens Studio ligt aan de Chasséstraat 64 in Amsterdam.

Meer informatie over The Henny Jurriens Studio in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? The Henny Jurriens Studio heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is The Henny Jurriens Studio uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is The Henny Jurriens Studio de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Chasséstraat 64 in Amsterdam. Heb jij vragen voor The Henny Jurriens Studio? Bel ze dan via 31 20 412 1510, of bezoek de website via de link hieronder.

https://hjs.amsterdam/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om The Henny Jurriens Studio te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij The Henny Jurriens Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Henny Jurriens Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. The Henny Jurriens Studio

Bezoekers bekeken ook