Jazzballetschool "Nicole"

Jazzballetschool "Nicole" ligt aan de Hoofdweg 85-1 in Mijdrecht.

Meer informatie over Jazzballetschool "Nicole" in Mijdrecht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Jazzballetschool "Nicole" heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Jazzballetschool "Nicole" uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Mijdrecht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Mijdrecht en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Jazzballetschool "Nicole" de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Hoofdweg 85-1 in Mijdrecht. Heb jij vragen voor Jazzballetschool "Nicole"? Bel ze dan via 31 297 257 506, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.showballetnicole.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Jazzballetschool "Nicole" te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Jazzballetschool "Nicole"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jazzballetschool "Nicole" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Jazzballetschool “Nicole”

Bezoekers bekeken ook