Balletschool Annelies Marijs

Balletschool Annelies Marijs ligt aan de Hoorn 66 in Ede.

Meer informatie over Balletschool Annelies Marijs in Ede

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Annelies Marijs heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Annelies Marijs uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Ede.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Ede en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Annelies Marijs de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Hoorn 66 in Ede. Heb jij vragen voor Balletschool Annelies Marijs? Bel ze dan via 31 318 622 242, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschoolanneliesmarijs.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Annelies Marijs te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Annelies Marijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Annelies Marijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Annelies Marijs

Bezoekers bekeken ook