Dansstudio Andrea Meyer-Rogge

Dansstudio Andrea Meyer-Rogge ligt aan de Soestdijkerstraatweg 45 in Hilversum.

Meer informatie over Dansstudio Andrea Meyer-Rogge in Hilversum

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Andrea Meyer-Rogge heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Andrea Meyer-Rogge uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hilversum.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hilversum en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Dansstudio Andrea Meyer-Rogge de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Soestdijkerstraatweg 45 in Hilversum. Heb jij vragen voor Dansstudio Andrea Meyer-Rogge? Bel ze dan via 31 35 685 0280, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansstudioandreameyerrogge.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Andrea Meyer-Rogge te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Andrea Meyer-Rogge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Andrea Meyer-Rogge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Dansstudio Andrea Meyer-Rogge

Bezoekers bekeken ook