DanceFlow dansstudio

DanceFlow dansstudio ligt aan de Hugo de Vriesstraat 1b in Nieuw-Vennep.

Meer informatie over DanceFlow dansstudio in Nieuw-Vennep

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? DanceFlow dansstudio heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is DanceFlow dansstudio uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nieuw-Vennep.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nieuw-Vennep en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is DanceFlow dansstudio de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Hugo de Vriesstraat 1b in Nieuw-Vennep. Heb jij vragen voor DanceFlow dansstudio? Bel ze dan via 31 6 14443845, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.danceflow.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om DanceFlow dansstudio te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij DanceFlow dansstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DanceFlow dansstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. DanceFlow dansstudio

Bezoekers bekeken ook