Balletstudio Chantal v.d. Tuijn

Balletstudio Chantal v.d. Tuijn ligt aan de Anthonie van Diemenstraat 4-II in Culemborg.

Meer informatie over Balletstudio Chantal v.d. Tuijn in Culemborg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Chantal v.d. Tuijn heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Chantal v.d. Tuijn uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Culemborg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Culemborg en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio Chantal v.d. Tuijn de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Anthonie van Diemenstraat 4-II in Culemborg. Heb jij vragen voor Balletstudio Chantal v.d. Tuijn? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletstudiochantal.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Chantal v.d. Tuijn te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Chantal v.d. Tuijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Chantal v.d. Tuijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletstudio Chantal v.d. Tuijn

Bezoekers bekeken ook