Peter Dehing Dance Studios

Peter Dehing Dance Studios ligt aan de Louis Jansenplein 7 in Cuijk.

Meer informatie over Peter Dehing Dance Studios in Cuijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Peter Dehing Dance Studios heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Peter Dehing Dance Studios uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Cuijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Cuijk en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Peter Dehing Dance Studios de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Louis Jansenplein 7 in Cuijk. Heb jij vragen voor Peter Dehing Dance Studios? Bel ze dan via 31 485 314 168, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.peterdehingdancestudios.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Peter Dehing Dance Studios te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Peter Dehing Dance Studios? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peter Dehing Dance Studios het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Peter Dehing Dance Studios

Bezoekers bekeken ook