Balletschool Amersfoort Class-Ballet

Balletschool Amersfoort Class-Ballet ligt aan de De Brand 5 in Amersfoort.

Meer informatie over Balletschool Amersfoort Class-Ballet in Amersfoort

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Amersfoort Class-Ballet heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Amersfoort Class-Ballet uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amersfoort.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amersfoort en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Amersfoort Class-Ballet de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is De Brand 5 in Amersfoort. Heb jij vragen voor Balletschool Amersfoort Class-Ballet? Bel ze dan via 31 6 18484472, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.class-ballet.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Amersfoort Class-Ballet te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Amersfoort Class-Ballet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Amersfoort Class-Ballet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Amersfoort Class-Ballet

Bezoekers bekeken ook