De Zwolse Balletschool - Dansschool voor Klassiek & modern Ballet in Zwolle

De Zwolse Balletschool - Dansschool voor Klassiek & modern Ballet in Zwolle ligt aan de Middelweg 400 in Zwolle.

Meer informatie over De Zwolse Balletschool - Dansschool voor Klassiek & modern Ballet in Zwolle in Zwolle

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? De Zwolse Balletschool - Dansschool voor Klassiek & modern Ballet in Zwolle heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is De Zwolse Balletschool - Dansschool voor Klassiek & modern Ballet in Zwolle uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zwolle.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zwolle en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is De Zwolse Balletschool - Dansschool voor Klassiek & modern Ballet in Zwolle de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Middelweg 400 in Zwolle. Heb jij vragen voor De Zwolse Balletschool - Dansschool voor Klassiek & modern Ballet in Zwolle? Bel ze dan via 31 38 454 1779, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.zwolseballetschool.nl/?utm_source=GMB-pagina&utm_medium=Organic&utm_campaign=GMB-hoofdvestiging

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om De Zwolse Balletschool - Dansschool voor Klassiek & modern Ballet in Zwolle te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij De Zwolse Balletschool - Dansschool voor Klassiek & modern Ballet in Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zwolse Balletschool - Dansschool voor Klassiek & modern Ballet in Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. De Zwolse Balletschool – Dansschool voor Klassiek & modern Ballet in Zwolle

Bezoekers bekeken ook