Balletschool Nana Vanderpluym

Balletschool Nana Vanderpluym ligt aan de Dreef 34-A in Breda.

Meer informatie over Balletschool Nana Vanderpluym in Breda

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Nana Vanderpluym heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Nana Vanderpluym uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Breda.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Breda en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Nana Vanderpluym de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Dreef 34-A in Breda. Heb jij vragen voor Balletschool Nana Vanderpluym? Bel ze dan via 31 6 13062113, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschoolnanavanderpluym.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Nana Vanderpluym te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Nana Vanderpluym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Nana Vanderpluym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Nana Vanderpluym

Bezoekers bekeken ook