Summerdance Groningen

Summerdance Groningen ligt aan de Goeman Borgesiuslaan 26 in Groningen.

Meer informatie over Summerdance Groningen in Groningen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Summerdance Groningen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Summerdance Groningen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Groningen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Groningen en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Summerdance Groningen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Goeman Borgesiuslaan 26 in Groningen. Heb jij vragen voor Summerdance Groningen? Bel ze dan via 31 50 527 5191, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Summerdance Groningen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Summerdance Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Summerdance Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Summerdance Groningen

Bezoekers bekeken ook