Balletschool Lisette Purmerend

Balletschool Lisette Purmerend ligt aan de Amstellaan 2-B in Purmerend.

Meer informatie over Balletschool Lisette Purmerend in Purmerend

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Lisette Purmerend heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Lisette Purmerend uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Purmerend.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Purmerend en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Lisette Purmerend de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Amstellaan 2-B in Purmerend. Heb jij vragen voor Balletschool Lisette Purmerend? Bel ze dan via 31 6 14178182, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschoollisette.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Lisette Purmerend te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Lisette Purmerend? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Lisette Purmerend het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Lisette Purmerend

Bezoekers bekeken ook