Balletschool Wanda Kuiper

Balletschool Wanda Kuiper ligt aan de Het Klooster 2 in Groningen.

Meer informatie over Balletschool Wanda Kuiper in Groningen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Wanda Kuiper heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Wanda Kuiper uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Groningen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Groningen en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Wanda Kuiper de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Het Klooster 2 in Groningen. Heb jij vragen voor Balletschool Wanda Kuiper? Bel ze dan via 31 50 314 4155, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.wandakuiperballet.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Wanda Kuiper te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Wanda Kuiper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Wanda Kuiper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Wanda Kuiper

Bezoekers bekeken ook