Balletstudio Giselle Voorschoten - Bondsgebouw

Balletstudio Giselle Voorschoten - Bondsgebouw ligt aan de Leidseweg 100 in Voorschoten.

Meer informatie over Balletstudio Giselle Voorschoten - Bondsgebouw in Voorschoten

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Giselle Voorschoten - Bondsgebouw heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Giselle Voorschoten - Bondsgebouw uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Voorschoten.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Voorschoten en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio Giselle Voorschoten - Bondsgebouw de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Leidseweg 100 in Voorschoten. Heb jij vragen voor Balletstudio Giselle Voorschoten - Bondsgebouw? Bel ze dan via 31 71 541 2202, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletstudiogiselle.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Giselle Voorschoten - Bondsgebouw te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Giselle Voorschoten - Bondsgebouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Giselle Voorschoten - Bondsgebouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletstudio Giselle Voorschoten – Bondsgebouw

Bezoekers bekeken ook