Balletschool Delfgauw

Balletschool Delfgauw ligt aan de Florijnstraat 1 in Delfgauw.

Meer informatie over Balletschool Delfgauw in Delfgauw

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Delfgauw heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Delfgauw uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Delfgauw.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Delfgauw en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Delfgauw de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Florijnstraat 1 in Delfgauw. Heb jij vragen voor Balletschool Delfgauw? Bel ze dan via 31 6 41189008, of bezoek de website via de link hieronder.

http://balletschooldelfgauw.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Delfgauw te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Delfgauw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Delfgauw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Delfgauw

Bezoekers bekeken ook