Balletstudio Giselle Leiderdorp - Tollenaersingel

Balletstudio Giselle Leiderdorp - Tollenaersingel ligt aan de Tollenaersingel 1A in Leiderdorp.

Meer informatie over Balletstudio Giselle Leiderdorp - Tollenaersingel in Leiderdorp

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Giselle Leiderdorp - Tollenaersingel heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Giselle Leiderdorp - Tollenaersingel uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Leiderdorp.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Leiderdorp en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio Giselle Leiderdorp - Tollenaersingel de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Tollenaersingel 1A in Leiderdorp. Heb jij vragen voor Balletstudio Giselle Leiderdorp - Tollenaersingel? Bel ze dan via 31 6 51932489, of bezoek de website via de link hieronder.

http://balletstudiogiselle.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Giselle Leiderdorp - Tollenaersingel te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Giselle Leiderdorp - Tollenaersingel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Giselle Leiderdorp - Tollenaersingel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletstudio Giselle Leiderdorp – Tollenaersingel

Bezoekers bekeken ook