Balletschool Liesbeth Hagenaar

Balletschool Liesbeth Hagenaar ligt aan de Bank van Leening, Schilderstraat 33 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Balletschool Liesbeth Hagenaar in s-Hertogenbosch

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Liesbeth Hagenaar heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Liesbeth Hagenaar uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in s-Hertogenbosch.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in s-Hertogenbosch en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Liesbeth Hagenaar de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Bank van Leening, Schilderstraat 33 in s-Hertogenbosch. Heb jij vragen voor Balletschool Liesbeth Hagenaar? Bel ze dan via 31 6 25012382, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.balletschool-liesbeth-hagenaar.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Liesbeth Hagenaar te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Liesbeth Hagenaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Liesbeth Hagenaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Liesbeth Hagenaar

Bezoekers bekeken ook