Balletschool Zeewolde

Balletschool Zeewolde ligt aan de Gedempte Gracht 5 in Zeewolde.

Meer informatie over Balletschool Zeewolde in Zeewolde

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Zeewolde heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Zeewolde uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zeewolde.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zeewolde en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Zeewolde de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Gedempte Gracht 5 in Zeewolde. Heb jij vragen voor Balletschool Zeewolde? Bel ze dan via 31 36 523 6393, of bezoek de website via de link hieronder.

http://balletschoolzeewolde.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Zeewolde te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Zeewolde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Zeewolde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Zeewolde

Bezoekers bekeken ook