Balletschool Paulette Willemse

Balletschool Paulette Willemse ligt aan de Ruiterstraat 23-25 in Zaltbommel.

Meer informatie over Balletschool Paulette Willemse in Zaltbommel

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Paulette Willemse heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Paulette Willemse uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zaltbommel.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zaltbommel en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Paulette Willemse de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Ruiterstraat 23-25 in Zaltbommel. Heb jij vragen voor Balletschool Paulette Willemse? Bel ze dan via 31 418 518 256, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.paulettewillemse.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Paulette Willemse te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Paulette Willemse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Paulette Willemse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Paulette Willemse

Bezoekers bekeken ook