English Ballet School

English Ballet School ligt aan de Waverstraat 16 in Amsterdam.

Meer informatie over English Ballet School in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? English Ballet School heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is English Ballet School uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is English Ballet School de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Waverstraat 16 in Amsterdam. Heb jij vragen voor English Ballet School? Bel ze dan via 31 6 38429968, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.englishballetschool.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om English Ballet School te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij English Ballet School? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je English Ballet School het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. English Ballet School

Bezoekers bekeken ook