Balletschool Dancepoint

Balletschool Dancepoint ligt aan de Noordeinde 5B in Kloetinge.

Meer informatie over Balletschool Dancepoint in Kloetinge

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Dancepoint heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Dancepoint uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Kloetinge.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Kloetinge en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Dancepoint de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Noordeinde 5B in Kloetinge. Heb jij vragen voor Balletschool Dancepoint? Bel ze dan via 31 113 649 812, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Dancepoint te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Dancepoint? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Dancepoint het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Dancepoint

Bezoekers bekeken ook