Ballet- en Dansschool Martha Rowoud

Ballet- en Dansschool Martha Rowoud ligt aan de IJsbaanpad 43 in Amsterdam.

Meer informatie over Ballet- en Dansschool Martha Rowoud in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Ballet- en Dansschool Martha Rowoud heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Ballet- en Dansschool Martha Rowoud uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Ballet- en Dansschool Martha Rowoud de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is IJsbaanpad 43 in Amsterdam. Heb jij vragen voor Ballet- en Dansschool Martha Rowoud? Bel ze dan via 31 20 617 2347, of bezoek de website via de link hieronder.

http://balletendansschool.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Ballet- en Dansschool Martha Rowoud te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Ballet- en Dansschool Martha Rowoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ballet- en Dansschool Martha Rowoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Ballet- en Dansschool Martha Rowoud

Bezoekers bekeken ook