Balletstudio Sharon Kleinegris

Balletstudio Sharon Kleinegris ligt aan de Westeinde 38 in Den Haag.

Meer informatie over Balletstudio Sharon Kleinegris in Den Haag

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Sharon Kleinegris heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Sharon Kleinegris uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Den Haag.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Den Haag en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio Sharon Kleinegris de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Westeinde 38 in Den Haag. Heb jij vragen voor Balletstudio Sharon Kleinegris? Bel ze dan via 31 6 14694465, of bezoek de website via de link hieronder.

http://balletdenhaag.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Sharon Kleinegris te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Sharon Kleinegris? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Sharon Kleinegris het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletstudio Sharon Kleinegris

Bezoekers bekeken ook