Balletschool Heerhugowaard

Balletschool Heerhugowaard ligt aan de Albert Soncklaan 1-3 in Heerhugowaard.

Meer informatie over Balletschool Heerhugowaard in Heerhugowaard

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Heerhugowaard heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Heerhugowaard uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Heerhugowaard.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Heerhugowaard en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Heerhugowaard de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Albert Soncklaan 1-3 in Heerhugowaard. Heb jij vragen voor Balletschool Heerhugowaard? Bel ze dan via 31 6 11105678, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschoolheerhugowaard.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Heerhugowaard te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Heerhugowaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Heerhugowaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Heerhugowaard

Bezoekers bekeken ook