Balletstudio Jarmke - Dance@Jarmke

Balletstudio Jarmke - Dance@Jarmke ligt aan de Soendaplein in Haarlem.

Meer informatie over Balletstudio Jarmke - Dance@Jarmke in Haarlem

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Jarmke - Dance@Jarmke heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Jarmke - Dance@Jarmke uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Haarlem.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Haarlem en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio Jarmke - Dance@Jarmke de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Soendaplein in Haarlem. Heb jij vragen voor Balletstudio Jarmke - Dance@Jarmke? Bel ze dan via 31 6 48491399, of bezoek de website via de link hieronder.

https://jarmke.wordpress.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Jarmke - Dance@Jarmke te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Jarmke - Dance@Jarmke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Jarmke - Dance@Jarmke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletstudio Jarmke – Dance@Jarmke

Bezoekers bekeken ook