Marie Chantal Klassiek Ballet

Marie Chantal Klassiek Ballet ligt aan de Kortestraat 16 in Arnhem.

Meer informatie over Marie Chantal Klassiek Ballet in Arnhem

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Marie Chantal Klassiek Ballet heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Marie Chantal Klassiek Ballet uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Arnhem.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Arnhem en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Marie Chantal Klassiek Ballet de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Kortestraat 16 in Arnhem. Heb jij vragen voor Marie Chantal Klassiek Ballet? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.mariechantal.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Marie Chantal Klassiek Ballet te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Marie Chantal Klassiek Ballet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marie Chantal Klassiek Ballet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Marie Chantal Klassiek Ballet

Bezoekers bekeken ook