Balletstudio Marijke de Roo

Balletstudio Marijke de Roo ligt aan de Bilderdijklaan 13 in Rijswijk.

Meer informatie over Balletstudio Marijke de Roo in Rijswijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Marijke de Roo heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Marijke de Roo uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rijswijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rijswijk en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio Marijke de Roo de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Bilderdijklaan 13 in Rijswijk. Heb jij vragen voor Balletstudio Marijke de Roo? Bel ze dan via 31 70 399 2666, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletstudio.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Marijke de Roo te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Marijke de Roo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Marijke de Roo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletstudio Marijke de Roo

Bezoekers bekeken ook