F-Fact Dance Company

F-Fact Dance Company ligt aan de Thomas van Diessenstraat 1 in Goirle.

Meer informatie over F-Fact Dance Company in Goirle

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? F-Fact Dance Company heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is F-Fact Dance Company uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Goirle.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Goirle en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is F-Fact Dance Company de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Thomas van Diessenstraat 1 in Goirle. Heb jij vragen voor F-Fact Dance Company? Bel ze dan via 31 6 28470685, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.ffactdancecompany.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om F-Fact Dance Company te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij F-Fact Dance Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je F-Fact Dance Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. F-Fact Dance Company

Bezoekers bekeken ook