Balletschool Domingos

Balletschool Domingos ligt aan de Mercatorweg 50 in Hoek van Holland.

Meer informatie over Balletschool Domingos in Hoek van Holland

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Domingos heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Domingos uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hoek van Holland.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hoek van Holland en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Domingos de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Mercatorweg 50 in Hoek van Holland. Heb jij vragen voor Balletschool Domingos? Bel ze dan via 31 6 47039140, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschooldomingos.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Domingos te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Domingos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Domingos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Domingos

Bezoekers bekeken ook