Balletstudio Chantal van de Water

Balletstudio Chantal van de Water ligt aan de Parallelweg 1 in Uden.

Meer informatie over Balletstudio Chantal van de Water in Uden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Chantal van de Water heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Chantal van de Water uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Uden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Uden en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio Chantal van de Water de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Parallelweg 1 in Uden. Heb jij vragen voor Balletstudio Chantal van de Water? Bel ze dan via 31 6 50406657, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansschoolvdwater.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Chantal van de Water te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Chantal van de Water? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Chantal van de Water het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletstudio Chantal van de Water

Bezoekers bekeken ook