Balletschool Petra Hoek

Balletschool Petra Hoek ligt aan de Van Hogendorplaan 13 in Maasdam.

Meer informatie over Balletschool Petra Hoek in Maasdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Petra Hoek heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Petra Hoek uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Maasdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Maasdam en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Petra Hoek de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Van Hogendorplaan 13 in Maasdam. Heb jij vragen voor Balletschool Petra Hoek? Bel ze dan via 31 6 22168161, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.petrahoek.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Petra Hoek te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Petra Hoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Petra Hoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Petra Hoek

Bezoekers bekeken ook