Noordwijkse Balletschool

Noordwijkse Balletschool ligt aan de Parkeerplaats, Wantveld 2 in Noordwijk.

Meer informatie over Noordwijkse Balletschool in Noordwijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Noordwijkse Balletschool heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Noordwijkse Balletschool uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Noordwijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Noordwijk en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Noordwijkse Balletschool de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Parkeerplaats, Wantveld 2 in Noordwijk. Heb jij vragen voor Noordwijkse Balletschool? Bel ze dan via 31 71 361 7988, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.noordwijkseballetschool.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Noordwijkse Balletschool te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Noordwijkse Balletschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noordwijkse Balletschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Noordwijkse Balletschool

Bezoekers bekeken ook