Balletschool Olga van Koningsbrugge

Balletschool Olga van Koningsbrugge ligt aan de Bastertlaan 3 in Loenen aan de Vecht.

Meer informatie over Balletschool Olga van Koningsbrugge in Loenen aan de Vecht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Olga van Koningsbrugge heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Olga van Koningsbrugge uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Loenen aan de Vecht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Loenen aan de Vecht en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Olga van Koningsbrugge de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Bastertlaan 3 in Loenen aan de Vecht. Heb jij vragen voor Balletschool Olga van Koningsbrugge? Bel ze dan via 31 6 20061924, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.ovkb.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Olga van Koningsbrugge te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Olga van Koningsbrugge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Olga van Koningsbrugge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Olga van Koningsbrugge

Bezoekers bekeken ook