Bernadet Schouten Dans

Bernadet Schouten Dans ligt aan de Alexander Battalaan 20 in Maastricht.

Meer informatie over Bernadet Schouten Dans in Maastricht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Bernadet Schouten Dans heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Bernadet Schouten Dans uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Maastricht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Maastricht en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Bernadet Schouten Dans de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Alexander Battalaan 20 in Maastricht. Heb jij vragen voor Bernadet Schouten Dans? Bel ze dan via 31 6 58002258, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.bernadetschouten.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Bernadet Schouten Dans te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Bernadet Schouten Dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bernadet Schouten Dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Bernadet Schouten Dans

Bezoekers bekeken ook