Jeugd Dans Opleiding Fryslân

Jeugd Dans Opleiding Fryslân ligt aan de Ruiterskwartier 41 in Leeuwarden.

Meer informatie over Jeugd Dans Opleiding Fryslân in Leeuwarden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Jeugd Dans Opleiding Fryslân heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Jeugd Dans Opleiding Fryslân uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Leeuwarden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Leeuwarden en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Jeugd Dans Opleiding Fryslân de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Ruiterskwartier 41 in Leeuwarden. Heb jij vragen voor Jeugd Dans Opleiding Fryslân? Bel ze dan via 31 6 53953761, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.jdof.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Jeugd Dans Opleiding Fryslân te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Jeugd Dans Opleiding Fryslân? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeugd Dans Opleiding Fryslân het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Jeugd Dans Opleiding Fryslân

Bezoekers bekeken ook