Balletschool Patty Kemper

Balletschool Patty Kemper ligt aan de P.J. Troelstrastraat 100 in Papendrecht.

Meer informatie over Balletschool Patty Kemper in Papendrecht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Patty Kemper heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Patty Kemper uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Papendrecht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Papendrecht en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Patty Kemper de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is P.J. Troelstrastraat 100 in Papendrecht. Heb jij vragen voor Balletschool Patty Kemper? Bel ze dan via 31 78 693 0656, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.pattykemper.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Patty Kemper te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Patty Kemper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Patty Kemper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool Patty Kemper

Bezoekers bekeken ook